Десетте модни цвята на есен/зима 2016-2017г.

Десетте модни цвята на есен/зима 2016-2017г.

 От 14 ноем. 2016

        Десетте модни цветове на есен / зима  2016 – 2017г.

 

През есенно- зимния сезон на 2016-2017г.,модерните цветове се отличават с топла и неутрална гама,както есенната палитра в природата. Няма съществена разлика между пол,възраст и статус – идва една наистина демократична мода.

 

Есенно – зимна палитра 2016- 2017г.

Цвят Riverside

Цвят Riverside – или „ крайбрежна алея” е абсолютен фаворит за есенно – зимния сезон.Това е един тъмно син цвят с лека мъгла. Този цвят можем да видим на дъното на дълбоководните реки или в колекциите на дизайнерите Соня Рикел, Trussardi, Lacoste, Zac Posen , M. Kors.

Следвайки модните тенденции , нашият магазин ще се постарае да ви предложи платове в най – актуалните за сезона нюанси.

Цвят Sharkskin (кожа на акула)

За есента и зимата този модерен тъмно сив  цвят е един от най-подходящите. Той възпроизвежда дъждовно небе, тъмни вълни, като се фокусира не върху шокиращото, а върху лаконичността. Студеният Sharkskin е идеален ако търсите сдържан и класически стил.Цвят Warm Taupe (топло сиво кафяв)

Независимо от факта, че този цвят  буквално се превежда като „тъмно сиво“ или „сиво-кафяво“, той  не може да бъде  наречен тъмен. Напротив, той е достатъчно ярък, до телесни нюанси и напомня на цвета на кафе с мляко.

 

 

Въздушно син

Есента и зимата са в очакване на този нюанс на синьото, като глътка свеж въздух. Той изглежда еднакво добре както на всесезонно палто, така и на свободни рокли и джемпери, привлечайки вниманието към простотата на кройката и точността на силуета.

 

Цвят Aurora Red (червена Аврора)

Aurora Red – наситено червен, почти класически червен цвят, който се откроява от останалата част от актуалната палитра нюанси на сезон 2016-2017. Въпреки факта, че цветът е по-добре да не се смесва с други, тъй като самостоятелно е идеален, ако желаете, можете да добавите лек контраст с други модни цветове.

Цвят Dusty Cedar (розов кедър)

Оттенъка Dusty Cedar ще замести летния розов кварц - най-модерния цвят за лято 2016 г.  Той напомня на Marsala, но е по-светъл и топъл. Иделано се съчетава с въздушно синия цвят.

 

 

 

 

Цвят Lush Meadow (тучна ливада)

Този оттенък на зеленото напомня на пищна поляна през май. Lush Meadow е едновременно уникален и универсален, подходящ за солово изпълнение, и като допълнение към други, по-наситени цветове. Този цвят може да се намери в колекциите на Barbara Bui, Roland Mouret, Marni, Gucci.

 

Цвят Spicy Mustard (пикантна горчица)

Цвят Potter’s Clay (грънчарска глина)

Цвят Bodacious или Безразсъден

Този лилаво-виолетов цвят е абсолютно нетипичен за есенно-зимния сезон. Нищо чудно, че името му е „безразсъдство“, но неговата приглушеност е достатъчна, за да не изглеждате твърде ярко, заобиколена от дами в тъмни одежди.

      

 

 

 


Още новини

Модни тенденции за сезон пролет/Лято 2016

В четирите модни столици вече бяха представени новите колекции на модните диктатори за сезон пролет/лято 2016. Тенденциите са както за вечната класика черно и бяло, така и изпълнени с много цветове. Съчетание от различни ...